Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

Breadcrumbs

• Home
  • >
  • larutadelcid
  • >
  • 'La ruta del Cid' por los Daltones..

Langenboom 11:10 sitemap

Je bekijkt de reis...

'La ruta del Cid' por los Daltones..

<? echo $this->currentTravelTitle; ?>

larutadelcid

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Rodrigo via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 24-05-2016 weer in ... (0)
  • 08-05-2016 P.S.V. ... (1)
  • 08-05-2016 El dia de la madre (1)
  • 07-05-2016 Puck, Muck en ... (0)
  • 07-05-2016 Valencia, ... (0)

Statistieken

Dit dagboek is 4382 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag nog 2 nachtjes...

Toon op kaart

22 april 2016 | Door: sjef

Aantal keer bekeken 88   Aantal reacties 3   Uden, Nederland
a A

nog 2 nachtjes...

ja, ja nog maar 2 nachtjes... krijg al de kriebels in mijn buik... nog wat werk voor de boeg.... zondag 17.00 de lucht in met mijn 3 maatjes.. Jack maakt het helemaal te bont... denkt dat ie in een andere strip zit... Jerommeke zit in Suske en Wiske!! Maarre het is zo wel de enige echte gesponsorde deelnemer, 'Team BRC', aan 'La ruta del Cid' !! We zullen die fa. de Rijke wel eens een poepje laten ruiken, al die lucht in dat buikje van El Ben, alias Jack, moet er in Valencia uit zijn!! het zal wel niet leuk zijn voor diegene die in zijn wiel fietst, maar enfin.. die positie wisselen we dan wel af... In Valencia is het dan dik 20 graden, bruin worden we toch!!
Tja, en dan mijn 'enige' nóg levende patiënte in de gemeente Mill die kan ik ook op gedachten brengen door wat te vertellen wat we tijdens de eerste dagen allemaal doen. Ik zie haar wekelijks tijdens ons haringbijten op woensdag middag.. die droomt daar nu al van... m'n 'binnenlandsebuitenvrouw' !!! p.s. ik heb ook nog een buitenlandsebuitenvrouw, naast mijn eigen binnenlandsebinnenvrouw die dits keer niet achterop zit.. Zal hier even de reactie geven van die binnenlandsebuitenvrouw van gisteren op mijn mededeling, nl. dat we zoveel mogelijk met zijn 4-en op een kamer bivakkeren...:
Sjef, Nog drie nachtjes,ik zou er maar van genieten,want de nachten in het verschiet lijken me niet om over naar huis te schrijven. Met al dat gesnurk lijkt het een varkenskot. Je zult nog aan me moeten denken dat je mijn raad niet heb opgevolgd, ohropax mee te nemen. Josine, als hij bekaf terug komt,hoef je je geen zorgen te maken. Je weet nu waar het van komt.O.K. Nog een paar heerlijke nachten toegewenst en voor de rest zet je schrap.
De binnenstebuitenvrouw.
p.s. nog een foto van die mw. in 'betere tijden' aan de rapportage toegevoegd... binnenstebuitenvrouw!!!!....
TOOT: het is binnenlandsebuitenvrouw!!! anders doe ik die andere 2 tekort!

Vorige bericht » « Volgende bericht

Foto's bij verslag (3)

• Jerommeke, El Ben, Jack
  • 'allemaal lucht'
  • mijn binnenlandsebuitenvrouw

Ga naar het overzicht

Reacties (3)

22 april 2016 11:10 | Door: Ria

Het wordt dus weer zo'n verhaal
Waarbij je geen dag over kunt slaan anders raak je compleet de rode draad kwijt :-)
Nu al verwarrend binnenstebuiten of andersom.

22 april 2016 13:00 | Door: Toot

Wat een schattig kindje!!!!!!!!!!.
Ik blijf binnenstebuitenvrouw zeggen., klinkt veel leuker. Niks aan de hand, dus daar moeten die twee maar aan wennen. Je raakt toch niet jaloers op een vrouw in verval?.
Sjef nog twee heerlijke nachtjes!!!!!.
By----------------!

23 april 2016 10:38 | Door: Lieke

Ik hoor het al... Veel voorpret! En straks weer genieten met je matties!
Fijne vakantie! Veel plezier! X